2010-12-09
今日食牛阵食到火都0黎埋!话说结完婚,请一班姊妹去牛阵食饭慰劳。之前帮衬过尖沙咀isquare牛阵都ok,今次谂住近近地太子食。任食自助火锅,168 0个个豉油汤底+安格斯牛肉,入去前侍应讲过食个半钟。一路食都无咩,过左45分钟多dd侍应已经走埋0黎话last order,我话︰「仲未过一小时㖞!」(我入去有睇时间)佢话系循例问下。然后,又过左一阵,侍应又0黎提醒话够个半钟要走,唔系要加钱,但头先last order0既食物先刚刚上,我话可唔可以食埋枱面0既先,而且真系仲未够钟!(头时已经有d嬲!)佢叫我埋住单先,我话ok。埋单之后,第二个侍应直情走埋0黎问我0地食完未,话我0地已经够钟,态度极之恶劣!我d姊妹叫︰「算啦!走啦!」我都未话走,个侍应见到我朋友同我咁讲二话不说已经收左个煲,仲张成枱0既食物一碟碟咁收走!我当时真系嬲到飞起!连我d朋友都觉得好𫍡异!因为我0地坐得比较入,睇唔到门口有几多人,以为出到门口会有人等紧啦!原来根本无人等!0个时亦只系9:15根本未够钟关门,唔明白点解要咁急收0野!白白遭受咁0既待遇,真系好嬲,仲要一d都唔平0家!食左九百几蚊0家!
今日食牛阵食到火都0黎埋!
佢话系循例问下。