2017-02-04
如题,价廉物极恶,出奇为我带来重重惊喜,out of the blue。我有尝试爱上它,欣赏它如蚁般难找的优点,但我以对它半刻时间慢慢的心淡,付清帐单⋯⋯我混你个帐岂有此理!我点10件鱼生你每每除足一半俾够5件我,你家阵同我玩除数?算。我点左2round油甘鱼你同我2 round都消失左佢?⋯⋯算。最尾我点左5只虾,俾得2只仲要一只未溶雪,另一只D虾屎多到赫死人,都算。说好的「珍宝 鲜 带子」,回来却是2颗娇小玲珑的干贝柱,唔系上等货都冇咩所谓,但你唔好改个咁大对比既名冲出泥柒啦!我每次落单都同我消失左大半,你食左落肚冇货咪讲LO,之后追番真系真系冇出现过既HEA狗我系咩一回事呢~?I wonder why : )都只能怪自己唔睇openrice食评就上左去lo。
题外话/补充资料:
未试过食放题食到咁惨。未试过食放题食到咁惨。未试过食放题食到咁惨。