挂住食,忘记影相tim🤪比预订时间早左上3楼,好多人呀~ 建议大家差不多时间先上去,如果唔系又迫又要等,店员都好快手安排入座ge~和牛任食,无拣错ga la~ 食完出黎的顾客一边等lift一边讲返头先食边款牛好食。2-3月有优惠,每人$438(已加一),食足90分钟,平时食放题都好易食剩,今次每款牛4件咁叫,试哂咁多款再叫钟意食的部位,order 完2分钟左右就到,店员friendly, 好快手,所以又是满足的一餐。送的海鲜烧物拼盘,好值得食,同枱有人唔太好海鲜,都觉得好食~ 推介蟹盖&鲍鱼和牛,个人钟意食牛三角,其他部位其实都好相似,嗯...系口感的分别。都有试其他烧肉,主要食牛舌,朋友有encore ga~粟米控,食左好多好多粟米😂
挂住食,忘记影相tim🤪

(送)海鲜烧物拼盘

粟米控,食左好多好多粟米😂

(送)海鲜烧物拼盘