2024-04-15 1213 浏览
平日夜晚经过见到呢间餐厅,无咩人打算入去试下,跟住服务员话限时60分钟,心谂你都无咩人,限咩时啊!因为朋友未到我就唔入去住,去个洗手间行阵等一等我朋友,知道朋友已经行紧过黎,我就再去攞位,个服务员又劲寸咁问我人齐未,我就同佢讲朋友行紧过黎,佢又再讲多次限时60分钟,我已经开始有d恼,跟住同佢讲知道有限时啦!心谂你都无咩人系度食,又无人等位,洗唔洗咁强调限时啊!几经辛苦佢卑我入去,跟住问我可唔可以坐bar台,我望一望大把空位,点解要我昨bar台,我就超恼,食餐饭借,洗唔洗处处刁难人啊!搞到我成肚气,食咩都无胃口啦!最后我真系卑佢激到成肚气,忍唔住同佢讲唔想做生意未讲lo,唔洗卑气d客受既,头也不回地走了。。。无论佢d野食有几好食,有几正,咁样受气发,我就真系食唔落啦!我惊我见到佢d野食都想呕!!!成日都话香港饮食业好难做,本身限人地食60分钟已经好唔人道嫁啦!要人地倒d野食落肚咩!你话多人等位就话借,都系度拍乌蝇,d服务态度仲咁差,真系揾鬼黎食。ps平时无写食评习惯,但今次太激气,不得不分享下!

ps平时无写食评习惯,但今次太激气,不得不分享下!