2016-12-05 642 浏览
星期六晚原本谂住同男友去元朗揾间烧肉食下,所以就去到呢间校长烧肉!(嬲到第一次出写评价)我地10点钟到,系门口望左两望,只见入面4个楼面玩得好开心,一见到我地想入黎就黑晒口面!(老实讲我明白阻人收工系死罪)但店舖营业至12点,限时食1小时,我觉得唔会阻到佢地好多,因为店内仲有唔少枱客,所以就照入。一入到去,4个店员已经非常不悦,其中金发男就话:我地收12点!我:我地ok!金发男:不过我地10:30 last order(先拎起menu带位)我:知道!冇问题金发男:同埋我地10:15分就会收晒出面啲野食,你知啦,烧肉都要时间⋯⋯⋯我:得!我地唔食!😡😡其实感想收工,不要直接挂牌close!价钱又唔系便过人!我都系睇食评见好似唔错先黎!但系店员啲态度真系衰到贴地!绝对唔会再去!我行前几步MR IRON 态度好到不得了,计番价钱多$60几蚊!但系我地食得开心自在啲,食物质素又好好多!
我:我地ok!
我:知道!冇问题