2014-09-23
其实头先打左次, 不过禁错制头再打过同朋友出左去试食拉面, 食饱左行左阵, 友人谂起上网睇过哩间野, 所以难得出黎就去左试去到系门口等位, 一边倾计一边等都快( 见到上次收工去食既he she eat都好多人:o ) 入到去, 装修简单舒服, 谂左阵叫左哩3个, 唔记得叫咩:0) 无试心太软同其他出名啲既野食, 唔能够对比就哩三个黎讲, 外型特别, 配味特别, 但系味道唔系话超级好食, 以近年兴起既新花款甜品, 价钱都正常未试过其实都可以试下, 期待对甜品既研究更深入, 之后会出现更多有样有身材有内涵既甜品 (旧式甜品要好食都要时间去研究, 新式既甜品系有好奇新鲜既感觉, 如果味道一流会更加赞) 最后都系个句, 可以去食下试下, 下次谂住再黎试下其他未食过既款, 始终每个人口味唔同 总合黎讲, 好评会俾系佢个特别同埋服务上:) 味道ok
无试心太软同其他出名啲既野食, 唔能够对比
总合黎讲, 好评会俾系佢个特别同埋服务上:) 味道ok