2024-09-19 103 浏览
见人多就谂住嚟试下,入到嚟枱又冇铺,难以置信既系自己铺枱,茶水又冇跟,笔又冇枱号又冇点餐纸又冇,乜都系要问佢先攞嚟,唔知系本人要求太高定点,个人觉得连最基本既野都做唔到属实有少少过分。讲食既野,啲嘢食唔系特别好食,好多都唔够热,啲豉油喼汁全部都冇跟,又系要问到先有,仲要系好多嘢都要追佢先攞到嚟。有啲甚至你嗌佢佢系充耳不闻,直接掉头就走左去。讲服务态度,加单嘅时候就劲冇礼貌咁话做乜咁迟先落单,但系入嚟到坐低佢都冇讲LastOrder几时,真系过咗LastOrder咪同人讲声,又唔会夹硬要嗌。好好地气咁讲,人哋都会体谅架,劲冇礼貌咁样讲咁迟先落单系唔知想点,由头到尾态度同服务都劲差,个样又劲西,有种佢根本唔想serve人嘅感觉,唔会再嚟第二次。

2024-09-19
用餐时段