2017-08-02
我未食过一间由book枱到食果刻都可以差到不知所谓既放题,而令我第一次蹝时间写食评既就系呢间讲到自己几好既餐厅。我系因为Yahoo团购知道呢间野,讲到自己评价几好,到买左打去book枱就知道中伏。听电话个丫叔极度冇礼貌,第一次打去话所有日子冇晒早场。第二次打去明明有枱,一听到团购就话冇位。第三次仲衰,佢竟然话“唉~又团购“。我团购都有俾钱架,唔想就唔好学人搅团购啦!唔知以为我黎食免费餐。之后再睇openrice发现个个团购去食都有唔好经历,都抱住唔好太相信网上写既野自己试左再算,点知真心伏。一坐低叫我地刺身唔洗写住,会有刺身拼盘送。。。我觉得我地忍耐力太好,足足等左一个钟先问,问完等左15分钟都冇,自己入单啦,再等都冇,又再吹““我未试过食放题等左个半钟一块刺身都未入过口““最后有个男人拎一大碗““足5-6人份量““既刺身黎,叫我地食住先。。室温温度既刺身,完全唔知边张枱唔要拎黎。离晒普,冇下次,唔洗钱都唔会食。食过最垃圾既放题
离晒普,冇下次,唔洗钱都唔会食。
食过最垃圾既放题