上星期二同老婆食过, 自己就觉得呢间好过中环果间, 起码装修好啲, 座位都阔落啲!其实我觉得佢果两段时间对于我地啲顾客嚟讲就唔系好方便喇, 因为大部份人食晚餐都系19~21:00呢段时间: 夜晚第一场18:00~20:30 (如果系约埋三五知己, 等埋人放工起码都7点, 咪无时间食!?) 夜晚第二场 20:30~23:00 (当然有好充足时间约埋人, 不过食到11点会唔会太迟?)虽然book左六点, 不过都系迟左45分钟先到 (蚀左俾佢添), 去到都唔系好多人, 得一两枱!? 不过越坐越多, 去到七点几就好似爆晒场~因为之前响中环都系人地叫, 自己唔熟, 所以叫错左好多碟, 因为有啲系叫一件嚟一件, 有啲就系叫一件乘返人数, 所以无端端嚟左四份炸鸡软骨..... 最后同waitress讲返佢收返一份~炒牛柳粒嚟左两份 (好大碟呀) 之前食过其他日本放题自助餐, 因为啲份量都好少, 所以唔觉意响大吉叫多左.... 火锅又好大份, 好彩有张写好o既火锅单唔记得俾出去, 如果唔系就会嚟三大碗, 咁唔知两个人点食落去~临尾冲刺同老婆两个狂叫返刺身, 好彩个胃够大仲食到唔少网上有两个优惠, 一个
炒牛柳粒嚟左两份 (好大碟呀
临尾冲刺同老婆两个狂叫返刺身, 好彩个胃够大仲食到唔少

网上有两个优惠, 一个送360ml清酒, 一个晚餐 $138 (大吉自己个网站有得dl), 梗系拣 $138啦, 最后埋单$304, 都几低!! 计过如果唔用coupon, 就要 $370喇! 如果系十几廿个朋友仔食, 唔用coupon 相差几百蚊架