(非会员)
2009-12-09 4 浏览
食完饭黎食过甜品, 一见有心太软即点~!等左阵就黎到, 个蛋糕'"精美"到哩....只系比一个乒乓球大小小...跟上的雪糕球, 应该系连牛奶公司级数都冇的, 但同样只系乒乓球的大小.一吉落个蛋糕度, d浆系甘流, 心念, 正woh...点知, 朋友一睇, 原来个蛋糕系冇底既!!!!!!!!!! 有如一旧蛋糕壳载满朱古力浆, 难怪d浆如此汹涌. 这个心太软制法, 确实令我"大开眼界".d浆的味道有如超市现成的平价朱古力酱, 蛋糕就冇乜特别.整体来说, 它是我食过甘多间有级数的甜品店, 最"特别"最不能接受的心太软: 味道/质数唔得; 价钱盛惠$33再加一; 服务亦都冇, 水都冇杯 =O, 食左两个心太软埋单total$73, 食满$50有pudding送,侍应绝口不提, 确实不知那服务费的意义, 莫非就是那还不错的环境....?! 之前食评所提及的好处一一欠奉, 唔通已经变左质? 定还是我地唔好彩.....?!九龙城那么多甜品店, 环境可能冇佢甘舒适, 但会尽量避免入黎再"见识见识".
食完饭黎食过甜品, 一见有心太软即点~!

d浆的味道有如超市现成的平价朱古力酱, 蛋糕就冇乜特别.

2009-12-08