2018-08-01 453 浏览
老人家生日唔想我哋使钱又想d小朋友有得行吓玩吓决定左呢间,12位5个大人3长者4小童,用晒d优惠除开16x蚊一位,平时食餐普通晚饭嘅价钱。坦白讲一去到见到食物种类少,无所谓buffet嘅回本菜,呢间野一分钱一分货啦。𠮶晚食左嘅野唔多:1)沙律叶+烟三文鱼+风干火腿无贵价嘅菜,烟三文鱼同火腿不过不失,讲真出去食一个咁大份嘅salad点都过百。2)烧羊仔肉烧得唔错约5成熟,可惜限量出一两次就无。3)赠品芝士焗龙虾肉质老,味道麻麻,唔会再想食4)忌廉磨菇汤几好味足料,点知返到屋企劲口渴5)豆腐蒸鱼嘅豆浆味道淡,节食者福音6)chesse cake 同平时d buffet无得比嘅,味道同质地都唔错可以食多件。成餐饭食得好开心,老人家觉得平,小朋友可以出去帮自己块pancake 唧吓酱,攞吓食物,如果屋企人提意可以再去。最后要赞吓呢度嘅staff 好好,有礼貌好笑容,回应速度快又helpful。

1)沙律叶+烟三文鱼+风干火腿
2)烧羊仔肉
烧得唔错约5成熟,可惜限量出一两次就无。
3)赠品芝士焗龙虾
肉质老,味道麻麻,唔会再想食
4)忌廉磨菇汤
几好味足料,点知返到屋企劲口渴
5)豆腐蒸鱼嘅豆浆
味道淡,节食者福音