虽然已经过左10日,但系都系决定补返个食评....第1次到呢间餐厅, 上到楼梯一入门口感觉不错, 仲谂住系好嘈好酒吧既感觉, 点知一入门口就系OPEN KITCHEN, 见到有几个厨师喺度整紧D面团, 餐厅用左好多红酒樽去装饰, 感觉几RAW但系又几有特色。星期六中午约2点到, 食客唔多, 梳化位都未坐满, 拣左坐喺个露天花园仔隔离, 落地玻璃加上阳光, HEA住坐下都几舒服。叫左2个SET LUNCH, 一个PIZZA同一个PASTA, MAIN COURSE不过不失, 有进步空间, PIZZA太干, PASTA份量有点少, 但有汤有包有甜品有COFFEE/TEA, 食晒成个SET都OK够饱既。埋单210蚊, 尖沙咀上楼餐厅又坐得OK舒服, 离开时仲谂住可以多个落脚点。
虽然已经过左10日,但系都系决定补返个食评....

题外话/补充资料: 一星期过后, 友人同我讲佢今日又去𠮶度LUNCH, 因为同事话WEEKDAY买4送1定买5送1, 佢问我记唔记得上次一入门口带位个WAITRESS, 我话我有印象因为当时大家有讲过到底系WAITER定WAITRESS, 友人问我有冇留意到个WAITRESS, 我话冇啦, 咁佢又喺度阴阴嘴笑, 问友人做咩呀?识得佢架?友人话我有冇望到佢条颈上面有D乜野, 当然我话冇㖞….(心谂最多咪有挞瘀左既紫红色﹗)佢话, 一入去就见到个WAITRESS上面有只2寸咁大既小强﹗﹗﹗﹗ 唉….. 咁讲完我都唔敢再上去,好佩服友人仲有胆量再次光顾,我就怕怕了….
2012-10-27