楼上小店感觉好舒适,位置唔算多,食物选择方便比较法式情怀👀自己本身嚟食过几次,见到依家换咗餐牌,lunch set仲有烟熏猪👀算系香港比较少有而且性价比好高嘅入门法国菜式👍🏻✨美国海岸猪梅肉扒 $208肉味香浓嘅猪梅肉扒🥩老细好细心介绍系八成熟,个人觉得口感同味道啱啱好!猪梅肉扒嘅肥瘦比较均匀,唔会太重油脂,入口啖啖偏向松软嘅肉👍🏻加埋薯蓉同埋杂菜,好满足😋✨黑鱼子蕃茄忌廉汁配阿根廷赤虾烩意大利扁面 $188除咗卖相好吸引之余,味道都好好😋🥹意粉好挂汁,忌廉味好香,个人觉得忌廉味比蕃茄味重,另外有菇、鲜甜嘅蕃茄同洋葱等配菜✨主角绝对系阿根廷赤虾🦐大大只肉质仲超级鲜嫩,每一啖都系味蕾极致嘅享受🥹✨是日餐汤/田园沙律🥗😋法式洋葱汤配牛肉粒👀洋葱🧅应该系先炒香过,味道香浓煮得好腍,仲带清香嘅牛肉味🫶🏻另外有蒜蓉法包,超级香脆💯🫶🏻✨草莓水果茶 $32草莓冰茶当然比较重草莓味🍓🤣但都有少少橙苹果等其他水果🥭水果味好天然,都唔会有糖浆嘅死甜👍🏻几好饮✨罗勒士多啤梨沙冰🌿 $38非常清新嘅沙冰,个人觉得罗勒味比较重,另外有莓果酱,酸酸甜甜系夏天清新消暑之选😋✨埋单发现原来下次book位用订座码会有

美国海岸猪梅肉扒 $208

黑鱼子蕃茄忌廉汁配阿根廷赤虾烩意大利扁面 $188

✨是日餐汤/田园沙律🥗
😋法式洋葱汤配牛肉粒👀

✨草莓水果茶 $32

✨罗勒士多啤梨沙冰🌿 $38

埋单发现原来下次book位用订座码会有九折!
同埋呢度嘅人都好Nice !超好嘅用餐体验