铺头装修比较海外风格但其实menu入面隐藏住唔少本土特色推荐大家去发掘听店员介绍 酒menu会不时更新 如果想饮特色手工啤而又想唔单调有惊喜的话 大推大家去呢间餐厅啤酒: 4)Falling Flower, Flowing Water 有少少花果香气 饮用既时候系清爽轻盈 个人好钟意呢个名称☺️ 之前系OK便利店都有见到 今次可以饮到 开心仔6)Citrus Trance Pint无疑呢款系充满住柑桔柚子香味酸酸甜甜既啤酒香味当食到好饱肚 饮一啖 又可以开胃 虽然啤酒比较多气饱肚 但佢既酸甜味绝对可以开胃炸茜汉堡 🍔💚💚💚💚💚呢个真系大癫!!! 上餐既时候真系好有惊喜满满既炸莞莤 成个视觉效果都好澎湃一d草青味都无 系阵阵既茜味另外一个惊喜系 当开切开汉堡既时候 入面有流心芝士 好邪恶 但又好满足 又钟意茜又钟意牛又钟意芝士既 真系唔能够错过 必点之选另外 包入面除了涂有牛油外 重有蒜蓉浆 真系好大癫一个汉堡 究竟加左几多心思落去制造同烹调?炸薯条(黄金)一开头都惊会伏伏地 怕会好油腻 又或者唔新鲜 淋晒 又或者所谓黄金咪就系就咁一pat酱系面头但点知 一黎到 热辣辣有烟 重有一阵阵既咸
铺头装修比较海外风格

又钟意茜又钟意牛又钟意芝士既
真系唔能够错过 必点之选
另外 包入面除了涂有牛油外 重有蒜蓉浆
真系好大癫
一个汉堡 究竟加左几多心思落去制造同烹调?

炸薯条(黄金)
薯条  黄金

一开头都惊会伏伏地
怕会好油腻 又或者唔新鲜 淋晒
又或者所谓黄金咪就系就咁一pat酱系面头
但点知 一黎到
热辣辣有烟 重有一阵阵既咸蛋黄味 香到呢就算好热都好 都好想快d食
每一条 系!每 !一 !条 !都有咸蛋黄包裹住
绝对无揸流摊!!!! 必叫必点的佐啤酒小食
但虽然佢系小食 佢既份量一d都唔少!!!!
香脆配上蛋黄味 真系佐酒一流

吐司鸡 (半份)
吐司鸡

店员见我地系tea time黎
所以建议我地叫半份 真心无错 因为半份都好饱肚
有一大旧厚切西多 再加一大块炸鸡排!!!
店员同我地讲 无论系牛油抑或系糖浆 都系佢地研制
我觉得佢地都好用心 对煮食都好有要求
大麦麦芽糖浆 有少少啤酒味 好特别
而西多真心厚 趁热食周边少脆内里松软
配埋特制牛油 好完美成件事
至于鸡排 真系好大块
炸得好脆 我会钟意加少少糖浆一齐食用 咸甜咸甜 而因为外皮脆口 加少少糖浆感觉无咁热气😂 自我感觉良好

不得不提既系
店员既服务态度
真心好 同埋feel到佢系真心想介绍比食客认识唔同味既本地啤酒 以及小食主食既特点
我地都好感谢佢用心介绍比我地
炸茜汉堡