🇭🇰Hong Kong - Tsim Sha Tsui📍嘉宝汉堡芝士牛堡虾牛堡炸烧卖薯条_____________________________本地汉堡相信唔可以唔介绍「嘉宝汉堡」,如果佢开系我屋企附近我应该会成日去食。汉堡种类好多 基本牛、猪、鸡,仲有虾、羊、素。虽然最平包+套餐都要$55以上埋单,唔系话好平但个人觉得质素真系比麦当劳好食好多。今次食两个都系牛堡,好足料亦都有好多酱一口咬落去爆晒啲酱,同个牛好Juicy好多肉汁。另外,一个加埋炸虾堡令到口感更加丰富。每次都会加多$16要埋个套餐,套餐小食唔止得薯条仲有好多其他选择!但每次必选炸烧卖同炸薯条。炸薯条啱啱炸出黎热辣辣,呢款薯条仲有连埋薯皮,加重个薯香味。另外,炸烧卖加上椒盐,脆卜卜真系忍唔住一粒接一粒咁食,烟烟韧韧嘅口感。📍 尖沙咀宝勒巷9-11号和益中心地舖葵涌青山公路 - 葵涌段499号嘉宝大厦地下A&B号舖旺角广华街1号仁安大厦地下22号舖
🇭🇰Hong Kong - Tsim Sha Tsui
📍嘉宝汉堡