2021-09-17 250 浏览
最近饮厌左珍珠奶茶 、鲜奶等既奶类饮品 ,反而移情别恋左去茶类饮品中 , 咁岩行到依间之前开系旺角但早排结左业既本地茶饮店 就帮衬下今次一眼就睇中左最近热爱既四季春 ($18)但净饮四季春又好似DRY DRY地😂 就加左$8 加添原味奶盖 计埋连$30都唔洗作为一间💛店 唔少得睇到内里有好多连猪同海报等紧既时候都可以欣赏下。 除左野饮之外 ,见到店内都有卖即制新鲜饭团, 价钱唔算贵, 岩哂买埋番去食lunch ❤️等左阵 饮品就到 以为杯野唔会好大杯 点知份量都几大 特别个奶盖 绝对唔系流 个人认为微糖就岩岩好 唔会太甜 都唔会cover哂茶味 加上奶盖就岩岩好 唔会太漏见到依间有之前台湾出过既枇杷膏口味饮料 感觉应该几特别 下次喉咙唔舒服可以再试下

作为一间💛店 唔少得睇到内里有好多连猪同海报

原味奶盖四季春