2013-11-06 11784 浏览
在网上买了酒店住宿套票。这个晚餐是套票包左嘅。晚餐的地点叫353 Bar,好神秘,系酒店的Directory是找不到的。打去服务台问,酒店职员叫我去2楼嘅Cafe Lido等职员带路。我哋穿过 Cafe Lido的Buffet Bar,到达一个半露天茶座,原来依度就系353 Bar。这里处处摆放左同运动有关嘅装饰。坐底无耐,就有嘢食。我哋个晚餐叫"太湖大闸蟹飨宴"清蒸大闸蟹 (约四两重)—细细只,但每只蟹脚都有肉,D膏都香黄油味。准山杞子赤肉炖花胶—好浓郁,虽然用嘅唔系靓花胶,但汤嘅味道好正。蟹粉碧绿虾球—西兰花煮得刚好。虾就飞水过度,无乜虾味。瑶柱金菇蟹肉伊面—太油,唔觉有瑶柱同金菇,比较似净伊面。姜茶麻蓉汤圆—姜茶有好浓姜味。麻蓉汤圆味道怪怪。服务都算满意。不过,总觉得依度系酒店后门,环境麻麻。好彩天气干爽,否则依度应该会有好多蚊。
坐底无耐,就有嘢食。
我哋个晚餐叫"太湖大闸蟹飨宴"
蟹粉碧绿虾球—西兰花煮得刚好。虾就飞水过度,无乜虾味。
瑶柱金菇蟹肉伊面—太油,唔觉有瑶柱同金菇,比较似净伊面。
姜茶麻蓉汤圆—姜茶有好浓姜味。麻蓉汤圆味道怪怪。
2013-11-03
用餐优惠