2018-12-14
9/10..是咁的,相信对大多数香港人,面材都系数一数二嘅最常食品,谭仔一年中都唔知食过几多次。来到2018嘅尾升,我要为我今年最喜欢嘅面舖写加个大like😋👍🏻.这间位于元朗的巴打麻辣汤,单睇外表都未必会入去食。门面比较modern 同埋个餐厅名有点麻甩😅初时睇个名我就想像到有个巴打担主支烟向厨房嘅画面😂但系入面都系d 好友善嘅靓姐黎嘅!餐厅系自助式,有个大雪柜,睇啱咩就拎咩,份量自己控制,款式都好多。超like!面都有好多款选择,亦都是我最like 这间餐厅的原因。其实我食左好多次都唔知这个面是什么名,大约是厚河粉🤔食落十分chewy 口感💯💯💯拎完食材就俾啊姐煮,可选择辣度。本人觉得小辣都够啦。味度💯冇得顶!行过记得试下啦!
味度💯冇得顶!
行过记得试下啦!