2018-07-08 1689 浏览
上个星期曰,晚饭时间到,我狗奴才一早订咗位,梗系一家大细去食饭,期待已久尖沙咀有间餐厅欢迎狗狗一齐可以享用晚餐!本身系满心欢喜,因为系开放式厨房油烟算系中级多味,讲返食物质素先,限定售要一早订嘅西班牙啤酒烤五花腩$170,卖相吸引但系质素好似食紧隔夜烧肉咁,本人及全家人到真系唔识欣赏,外皮系脆口,但系好难咬不开,食不到平肥瘦嘅效果,觉得啖啖肥油,配菜番茄反而烤得好食,外皮脆口而且香甜多汁,松叶蟹爪海鲜焗饭,非常唔抵食,海鲜唔够新鲜,雪藏同雪藏味,而且个饭份量超少,过获底容量好细,佢话二至四人份量,其实两个人都食得晒,超级唔值有冇特别,炸燕麦鸡翼,有六只,炸得香脆,而且又汁,蒜香烟肉炒粗薯条,$88😅呢度啲炸品炸得几好,炸得香脆,而且薯条吾油腻,重食到蒜蓉香服务就一般,我地之前落咗个宠物小食,佢冇黎到,甘我地就算拉,其他枱又叫宠物小食,佢就会去请狗狗食饼饼,见我哋𠮶枱冇order宠物小食,所以冇过嚟俾饼我地三只狗,我觉得虽然好少事,又唔系稀罕你啲狗饼,但系我觉得感觉非常吾friendly,仲有我哋带咗人食嘅生日蛋糕,屋企人生日,再加上因为佢唔收切饼费,所以顺便庆祝埋,但系佢上生日蛋糕果时
西班牙啤酒烤五花腩
松叶蟹爪海鲜焗饭
炸燕麦鸡翼,有六只,炸得香脆,而且又汁,
炸燕麦鸡翼
蒜香烟肉炒粗薯条
服务就一般,我地之前落咗个宠物小食,佢冇黎到,甘我地就算拉,其他枱又叫宠物小食,佢就会去请狗狗食饼饼,见我哋𠮶枱冇order宠物小食,所以冇过嚟俾饼我地三只狗,我觉得虽然好少事,又唔系稀罕你啲狗饼,但系我觉得感觉非常吾friendly,仲有我哋带咗人食嘅生日蛋糕,屋企人生日,再加上因为佢唔收切饼费,所以顺便庆祝埋,但系佢上生日蛋糕果时,竟然唔帮我地清洁枱面嘅垃圾,就算出边餐厅都会帮你清洁好张枱之后上生日蛋糕,咁小嘅餐桌礼仪冇理由依家西餐厅唔识处地,感觉好失望,
餐厅食物唔抵食,食物质素中平,冇咩特别,只是炸品炸得香脆,价钱贵,服务一般
炸燕麦鸡翼
蒜香烟肉炒粗薯条