2022-07-09 432 浏览
谂住系后生仔海南鸡结业之前一定要再帮衬一次🥲前两日就订咗一只之前就好想试嘅杞子花雕醉鸡,今日lunch时间去拎💛到店门市未开净系做外卖,本身想再加通菜油饭但都冇得返鸡😂于是就唯有拎住我只花雕鸡好唔舍咁返屋企啦🥺打开见到两盒鸡都系排得好整齐咁,花雕汁分装,入边都有唔少杞子,可以依自己口味倒埋落去,作为爱酒人士我梗系全部倒埋啦😆影完快快食一啖,果然系招牌海南鸡嘅食感,肉嫩皮滑,皮肉间仲有少少啫喱,酒香浓郁,食唔停口呀🤤杞子花雕醉鸡 7.5/9本身其实我只系想订半只先,但又觉得万一想再食就冇机会啫🥲反正要帮衬就帮衬多啲喇~另外半只可以摆冰格再翻热之嘛~食完觉得订一只真系一个好醒目嘅决定🥹咁好质素嘅海南鸡结业真系好唔舍,希望有机会可以再开返💛

杞子花雕醉鸡 7.5/9

外卖自取