2023-01-13 100 浏览
🌟港铁香港大学站B2出口 了分钟路程🌟#东南亚度假风 Cafe西环一直都有好多大大小小嘅 Cafe 之前睇到报道介绍呢间 Cafe 所以就黎试吓❣️Cafe门口有张摇篮藤椅 最岩打卡🤗❣️Cafe 以东南亚度假风设计 店内有一幅打卡墙 画得好靓好特别啊🤪🌼娘惹喇沙老虎虾扁意粉 $138- 卖相好得-两只虎虾好新鲜-好正宗嘅娘惹喇沙味 够多酱汁 搭配意粉好好食🌼南瓜忌廉汁扁意粉配大啡菇 $108-素食之选🥦-一片片煎香过嘅南瓜 好香浓嘅南瓜汁 配埋大啡菇 正wo-虽然用咗忌廉汁 但系食完成个意粉都唔会好腻🌼海盐焦糖香蕉牛角包窝夫配花生酱雪糕$78- 一睇到呢个名 就觉得个配搭好特别 所以一定要试吓!-牛角包窝夫即叫即整 所以上枱仲系脆架!-以前末食过花生酱雪糕配埋花生酱 又好特别wo!-因为加咗海盐 令到就算呢个系甜品都唔会觉得佢太甜!-花生酱 香蕉意外地好夹wo🌼冻椰子鲜奶咖啡 $58-第一次饮呢个味道-杯边加左椰丝 每一啖都有好香椰子味!好味呀!🌼冻鲜奶咖啡 $48-可以拣 Nutty or Fruity,我拣左nutty!- 好味!
🌟港铁香港大学站B2出口 了分钟路程

-素食之选🥦
-一片片煎香过嘅南瓜 好香浓嘅南瓜汁 配埋大啡菇 正wo
-虽然用咗忌廉汁 但系食完成个意粉都唔会好腻

🌼海盐焦糖香蕉牛角包窝夫配花生酱雪糕$78
- 一睇到呢个名 就觉得个配搭好特别 所以一定要试吓!
-牛角包窝夫即叫即整 所以上枱仲系脆架!
-以前末食过花生酱雪糕配埋花生酱 又好特别wo!
-因为加咗海盐 令到就算呢个系甜品都唔会觉得佢太甜!
-花生酱 香蕉意外地好夹wo

🌼冻椰子鲜奶咖啡 $58
-第一次饮呢个味道
-杯边加左椰丝 每一啖都有好香椰子味!好味呀!

🌼冻鲜奶咖啡 $48
- 好味!