2024-09-29 118 浏览
虽然住山区既我,冇幸系裕民坊𝐘𝐌²到凉住冷气等车🫣但我知道依到有唔少野食🍽,所以临返屋企前上黎行左个圈😂最后买左𝟐个东南亚风味既外卖🥡~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪皇牌黄姜饭 (每日限量供应𝟏𝟓份❣️)依款一次可以试到𝟐个𩠌🤗巴东牛肉 : 煮得够淋🐃椰汁鸡 : 椰汁唔会好腻,捞饭一流🐓香茅黄姜饭💛够干身,面头配料仲有 : 鸡蛋🥚 • 焗椰丝🥥 • 青瓜片🥒.▪鲜虾炒辣肉碎捞檬 𝟐大只带壳既鲜虾🦐,下底有大量肉碎🐖。檬粉份量都唔少,个汁唔会好辣,都几开胃😜仲有炸干葱 • 青瓜🥒 • 花生碎🥜 • 芫荽...配料。.▪椰香鲜奶咖啡到手时系渐层嫁,饮落滑滑 • 椰香味几出🧉.▪香桃乳酪奶昔虽然望落去好似细个成日饮芒椰奶西😂其实佢系香桃乳酪,质地𝐒𝐦𝐨𝐨𝐭𝐡𝐒𝐦𝐨𝐨𝐭𝐡🤍.~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• 🔺𝟏𝟒:𝟑𝟎 - 𝟏𝟖:𝟎𝟎 有惹味小食𝐌𝐞𝐧𝐮供应 (鸡肉串 • 虾多士 • 卷饼 • 无骨凤爪...)🔺另有沙冰甜品🍧 • 包装虾片🦐零食~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~
虽然住山区既我,冇幸系裕民坊𝐘𝐌²到凉住冷气等车🫣

▪皇牌黄姜饭 (每日限量供应𝟏𝟓份❣️)
依款一次可以试到𝟐个𩠌🤗
巴东牛肉 : 煮得够淋🐃
椰汁鸡 : 椰汁唔会好腻,捞饭一流🐓

▪鲜虾炒辣肉碎捞檬
仲有炸干葱 • 青瓜🥒 • 花生碎🥜 • 芫荽...配料。
鲜虾炒辣肉碎捞檬
鲜虾炒辣肉碎捞檬

▪椰香鲜奶咖啡
到手时系渐层嫁,饮落滑滑 • 椰香味几出🧉
椰香鲜奶咖啡

▪香桃乳酪奶昔
虽然望落去好似细个成日饮芒椰奶西😂
其实佢系香桃乳酪,质地𝐒𝐦𝐨𝐨𝐭𝐡𝐒𝐦𝐨𝐨𝐭𝐡🤍
香桃乳酪奶昔

🔺另有沙冰甜品🍧 • 包装虾片🦐零食