2024-06-19 344 浏览
落雨天都系喺屋企楼下商场食嘢最方便,马六我哋耐唔耐都会嚟帮衬娘惹大虾海鲜掺掺个汤底好香浓,各样嘅味道都好平均,小辣有椰香,面底掺掺份量好多,吸晒汤汁一流,配料都唔少,有溏心蛋,鱼蛋,豆卜,鱼蛋片同埋大虾等等,好味又饱肚,啖啖唔同口感,真系大满足。马六什锦班兰椰浆饭,唔系咁多地方可以食到,所以我哋每次嚟基本上都会点。佢有巴东牛肉,班兰包鸡,脆鱼同埋鸡蛋。巴牛肉东,香浓又够嫩,唔会鞋口,班兰包鸡又够香嫩,每样食料少少,好好味!我哋另外加咗两客小食就系脆鱼同埋芝士条,脆鱼系因为食咗什锦饭之后觉得好食,唔够后就决定追加,食落非常脆口,入面嘅鱼肉嫩嫩好味道。芝士条就当然更加邪恶啦,外脆再加埋里面嘅香浓软芝士,小食追加,过下口瘾就岩岩好。饮品方面仲加咗个芒果冰真系非常之香浓,冰凉又清新香甜,正!

娘惹大虾海鲜掺掺

饮品方面仲加咗个芒果冰真系非常之香浓,冰凉又清新香甜,正!