2018-05-02 286 浏览
你东大街有乜好食?可以入嚟小猪猪面包店,你会有一个意外惊喜:点解面包可以系咁嘅?小猪🐷面包店最出名嘅有D24榴梿做嘅榴梿流心包同芒果流心包。星期六是有排队买。最近仲出埋人气no1 嘅中大柠檬批,新鲜柠檬皮同柠檬汁制造,冇加任何柠檬香油,食咗异常清新令你有一种返到中文大学校园,回到那些年的感觉。不过好多时买断,因为全handmade除此之外,最出名嘅仲有热情果包用街市买嘅新鲜热情果制造。斑斓咖咉包,面头系椰丝香喷喷,入面有斑斓再加咖吷,食落有三重口感!仲有三重芝士竹炭包,同意大利日晒番茄干做嘅蕃茄芝士包。法包方面,用足料,超多红莓同橙皮干同合桃粒好味得来唔甜,好有heart and passion 的面包店

除此之外,最出名嘅仲有热情果包用街市买嘅新鲜热情果制造。
  • 榴櫣流心包,芒果流心包,中大柠檬包
  • 热情果包
  • 红苺橙皮合桃包