2022-09-12 1420 浏览
东广场嘅地下有好多食店 今次嚟咗呢间cafe同友人chill 一晚 update吓彼此嘅近况😙 呢间cafe环境几舒适 用咗白色同木系做主调 几适合轻松倾吓计🫢All day breakfast 呢个All Day Breakfast好丰富😀 有芦笋 水波蛋 猪肉肠 Gammon ham 粟米 薯饼 番茄同sourdough yogurt 水波蛋做得唔错 蛋黄会过生或过熟🍳 乳酪系另一样比较少喺ADB见到嘅配搭 乳酪几开胃 仲有蓝莓酱系面☺️ 呢度嘅面包 可以有酸种面包嘅选择 面包口感更加啱我口味🤣日本豚腩肉 日本兰王温泉蛋 生姜烧饭呢个饭仲有小食配㗎 包括泡菜萝卜 生蒡渍同面豉汤😉 传统日式丼饭嘅味道 餐厅特别讲系用咗兰王蛋 所以用蛋汁捞饭就更加有蛋香 豚腩肉肥瘦均匀 味道都唔错😝 我真系好钟意佢只蛋呀牛油果香蕉奶昔饮落口两种味都好balance🥑 唔会话有任何一只味特别抢fo 几钟意佢唔系好甜 好似饮多啲都唔会肥咁🙊鲜奶咖啡呢杯咖啡个拉花好靓 咖啡同奶嘅比例平衡得唔错😉呢间Cafe质素真系唔错 食物都几高质 如果嚟开观塘都可以试吓呀🤓 座位都几阔落 仲有两边㗎

All day breakfast
All Day Breakfast