2023-03-24
今日带左狗狗出观塘,就上网睇下有咩餐厅系pet friendly 🐾原来东广场有间西餐可以带埋狗狗,成日会去观塘但就一直都无试过系东广场食过野~餐厅分左两边,店员安排左我地坐系外边位置,位置都好打卡able 😂😂隔离枱已经有两只细狗🍔韩式鸡肉菠萝汉堡$118痴线个汉堡劲厚,因为有两块鸡肉同菠萝,包有烘过表层脆得黎入面仲系好软熟,好想一啖咬落去,自问个口唔系细,可惜无能为力🙂鸡肉系鸡胸位,但一啲都唔干,酱汁带小小辣同酸酸地,估唔到系两块咁多!仲有粗薯热辣辣同沙律菜🍄黑松露杂菌意大利饭$118意大利饭配黑松露真系好香,仲有一片香脆面包,一啖饭一啖包,个口感又再正左,如果份量紧多多小小更好,有啲唔够喉🥹🥹🍓杂莓乳酪沙冰$50沙冰多到满泻,卡都打唔切就要啜左两啖先,有少少士多啤梨脆脆系面,沙冰好重莓味同乳酪味,唔会互相抢走对方个味道,甜道适中,带少少微酸,饮完两啖已经开左个胃🫰🏻本身无带任何期望去食,味道唔错有水准,绝对对得住个价钱🫶🏻🫶🏻
🍔韩式鸡肉菠萝汉堡$118
🍄黑松露杂菌意大利饭$118