入到黎大澳 我觉得要黎呢到叹番个下午茶环境靓 又够清静Ice Shakerato 冰摇浓缩咖啡 $45呢杯系好有层次嘅一杯咖啡个Expresso 系打左好多空气入去令杯咖啡产生左好似cappuccino ge 泡泡咁💖咖啡唔会太酸或太苦 饮落顺滑易入口👍🏻👍🏻👍🏻真心值得推介 虽然价钱唔算平 但个境同杯咖啡已经值番晒😌😌Affogato 意大利咖啡雪糕 $65呢个Affogato 有一细杯Expresso - 比你细味Expresso 嘅原味 浓厚嘅咖啡味 带小小酸 但唔会太苦涩😌平时唔饮得Expresso ge 我都觉得几正😊😊😊同 一㩱Expresso - 比你可以倒落杯雪糕到 品尝冰火交融嘅滋味👍🏻👍🏻😆Black with tonic $45呢个系好似柠檬味嘅tonic mix 咖啡 口感几特别 系未试过嘅味道 系好饮嘅👍🏻苏庐呢到除左咖啡好有特色好好饮之外 呢到嘅甜品都好正嫁🤤🤤- 意大利芝士饼Tiramisu 好smooth 咖啡味比较重 好味👍🏻👍🏻.-纽约芝士饼New York Cheese Cake有少少柠檬味 感觉清新唔会太腻👍🏻😆.-木糠布甸Seradura 有好
入到黎大澳 我觉得要黎呢到叹番个下午茶
环境靓 又够清静