東歐餐廳

Ivan The Kozak
走进呢家东欧餐厅,感觉就好似去咗个完全唔同嘅地方。每一道菜,都好似一次味觉旅行咁,特别系佢哋嘅招牌芝士焗牛脷盅,实话告诉你,简直系太正!牛脷嘅肉质咬落去好嫩滑,配上厚身嘅酥皮,呢个搭配实在系得意👍🏻!再话俾你知,佢哋嘅香烧猪肋骨咁香,嗅到隔离枱都要望过嚟。食落个肉又嫩又入味,估唔到用vodka点火,𠮶阵火光闪闪嘅感觉,真系好戏剧性!加埋微微香甜嘅蜜糖,真系食得我心花怒放😍。讲到底,我都要提下传统芝士饺子,虽然皮可能厚咗少少,不过𠮶个香浓嘅芝士,就真系一啖一啖嘅幸福!又系一个会令你叹为观止嘅好野🥟。各位食客,如果你想试吓啲唔同嘅食物,或者想揾啲新鲜感受,呢家餐厅绝对值得一试!朋友们,准备好你嘅味蕾,去一次呢个味觉嘅东欧之旅啦!🇺🇦🎉