2024-04-02
趁放假同屋企人去食餐好,佢个lunch set包小菜同甜品全都有,好似几正。今餐叫咗两个lunch set再加两笼点心,虾饺皇同鲜虾腐皮卷。个lunch set主食我地嗌咗樱花虾海皇炒饭同浓汤什锦泡饭,午市套餐包白灼田园蔬菜同小食。小食我地嗌咗三色云耳同蜜汁脆芋丝。跟餐可以拣汤或者饮品,我就叫咗青柠梳打,屋企人叫咗金汤海皇葵,仲有得拣埋跟餐甜品,我地嗌咗杨枝甘露同姜汁小桃胶。整体所有餐点卖相几好,味道都好,我地最钟意嘅啲喺樱花虾海皇炒饭,炒饭炒得好干身又好香口,饮𩠌比例都好恰当,食到好㶶樱花虾味,仲有我好钟意嘅生菜。另外,个小食蜜汁脆芋丝平时好少见,个芋丝嘅温度食得出喺岩岩炸好就即刻上菜,唔错。甜品个姜汁小桃胶,食完好暖身。有机会会再encore
有机会会再encore