餐厅: QUE (東薈城名店倉)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2023-01-29 159 浏览
◾️◾️◾️✨东涌特色西日Fusion Cafe✨◾️◾️◾️空间舒适,装修优雅👍#mayfoodie_tungchung ◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️有一日同朋友玩完迪士尼🤓就由欣澳搭一个站去东涌发掘一下东涌有乜嘢好西食偶尔就发现咗呢一间高质特色fusion cafe好想推介俾大家👍👍◾️◾️◾️◾️◾️[ 环境方面 ] ◾️◾️◾️◾️◾️👉Rating: 8 out of 10餐厅以简约日式装修为主周围配以植物点缀✨🌴增加咗休闲同埋舒适感✨而座位与座位之间非常阔落👍唔会话有压迫感◾️◾️◾️◾️◾️ [ 食物方面 ] ◾️◾️◾️◾️◾️(1) ✨角切鱼生丼饭✨👉Rating: 7 out of 10如果一般餐厅有鱼生饭嗌的话本人一定会嗌黎试咗先🤣只因本人最爱食鱼生🐟🐟🐟呢个丼饭充满着各式各类嘅刺身✨食落去口感丰富😋配合酱汁之下,味道更好一开始以为份量会比较细 唔够饱但系食到最尾原来发觉都好饱足(2) ✨静冈县红茶芭菲✨🍧👉 Rating: 8 out of 10餐厅嘅甜品餐牌,感觉非常精致于是我哋就嗌咗一款甜品嚟试😋呢个芭菲卖相非常美观 好IG able适合一众港女打卡之用🤣👍除餐附上一杯热白朱古力,就系俾你倒落个芭菲作点缀✨食落去唔会

空间舒适,装修优雅👍

#mayfoodie_tungchung

本人一定会嗌黎试咗先🤣
只因本人最爱食鱼生🐟🐟🐟

呢个丼饭充满着各式各类嘅刺身
食落去口感丰富😋
配合酱汁之下,味道更好

一开始以为份量会比较细 唔够饱
但系食到最尾原来发觉都好饱足

(2) ✨静冈县红茶芭菲✨🍧

👉 Rating: 8 out of 10

餐厅嘅甜品餐牌,感觉非常精致
于是我哋就嗌咗一款甜品嚟试😋

呢个芭菲卖相非常美观 好IG able
适合一众港女打卡之用🤣👍
除餐附上一杯热白朱古力,
就系俾你倒落个芭菲作点缀✨

食落去唔会话好甜👍
红茶味好浓😋

◾️◾️◾️◾️◾️[ Information ] ◾️◾️◾️◾️◾️

📍 QUE (东荟城) (东涌)
📍东涌达东路20号东荟城2楼284-285号舖