2022-10-17
依间意大利餐厅有室内外 环境大 好适合一班朋友聚会同搞生日party 室内有时仲会有live show!!!菜式选择都多 因为两人去吃晚餐 试唔到太多性价比高 质素不错的一间餐厅 每样都好吃!!!建议星期六日晚去都先book位 因为室内外7点后几乎坐满~整体来说很推荐!!下次会带屋企人一齐黎食 chill chill(≧∇≦)/ ✿ 蓝青口 Blue Mussels $195Total有12只 主要用大蒜、辣椒同白酒炒煮!!!个汁几特别 我都几中意 好味(^ω^) ✿ 意大利辣肉肠薄饼 Pepperoni $125@10”有10”同12”选择 即叫即整 依款pizza加入圣马扎诺酱、意大利辣肉肠同芝士(^ω^)配料十分充足 我同朋友都好喜欢依个!!!pizza仲可以拣薄定厚批~依个size分到6块 两人吃好足够!!!✿ 大虾意大利饭 King Prawn Risotto $140饭面有只超肥美的大虾 好鲜甜好好味 加咗胡椒腌制👍🏻加入番茄、大虾、芦笋同帕尔马芝士 而饭质刚好 可以杰身小小会更好 酸酸甜甜几开胃!!!very good!!!✿ Daiquiri (Peach) $88✿
菜式选择都多 因为两人去吃晚餐 试唔到太多
性价比高 质素不错的一间餐厅 每样都好吃!!!
✿ 蓝青口 Blue Mussels $195
Total有12只 主要用大蒜、辣椒同白酒炒煮!!!
个汁几特别 我都几中意 好味(^ω^)
✿ 意大利辣肉肠薄饼 Pepperoni $125@10”
饭面有只超肥美的大虾 好鲜甜好好味 加咗胡椒腌制👍🏻
加入番茄、大虾、芦笋同帕尔马芝士
而饭质刚好 可以杰身小小会更好 酸酸甜甜几开胃!!!
very good!!!
✿ Daiquiri (Peach) $88
✿ Smoothies (Coffee) $68