2018-11-30 213 浏览
有朋友喺東涌置業,上星期賀佢入伙入咗去搵佢,夜晚時分因為新屋好多嘢都未搞掂,於是就直接落去佢樓下食晚飯一去到佢樓下餐廳區就見到好多外國形式經營嘅餐廳,即係有戶外地方俾人飲下酒吹下水,朋友話之前食過呢間一次覺得好正所以就帶我黎品嚐一下佢所有食物都唔算太貴,呢個份量咁大嘅前菜炸墨魚好似都係120左右,新鮮炸起,而且墨魚非常新鮮,食過其他鋪頭會有少少腥臭味,另外佢哋嘅醬料都唔吝嗇俾咗兩大盤我哋點,抵讚另外我都叫咗呢個卡邦尼薄餅share, 意粉就食得多,配搭薄餅真係第一次,冇諗過煙肉白汁會同餅底咁夾,好食!叫咗個細份嘅兩個男人食完都已經好飽結果兩個男人食到飽晒仲飲咗啤酒,每人埋單都係150 ,其實真係好抵,另外重點講佢哋嘅侍應都好好服務態度,每個對答都面帶微笑,呢間餐廳令我對東涌加分