2023-01-18 74 浏览
住东涌嘅我成日都喺附近explore有咩好野带mami去食~近呢一两年东涌开咗间新酒店里面有好多比较外国风情嘅餐厅 我同Mami都谂住逐间去试吓😫今次就拣左 @larosabellehk 先!一去到个环境真系惊艳到我🥰本身睇相都睇得出装修得几靓 去到发现所有装修都系欧洲古典风 地方大坐得舒服 而且装修好华丽令人有种fine dining vibe🤭------------------------------Garlic Shrimp $138Hawalian Pizza 🍕 $168Shrimp Risotto $188Cheese Cake $88最中意系个甜品cheesecake cheese 🧀 浓得黎唔会好死甜 而且cheese好soft入口即融 唔似平时传统嘅New York cheese cake咁硬🤭另外 虾🦐爱好者嘅我 仲嗌左 Garlic Shrimp 同Shrimp Risotto 两款调味啱啱好 唔会太浓味令到好口渴 而且garlic shrimp 🦐 嘅蒜茸真系好香 做appetiser 一流🤣我同mami都觉得Hawalian Pizzas 🍕 虽然味道都唔差
今次就拣左 @larosabellehk 先!
Garlic Shrimp $138
Hawalian Pizza 🍕 $168
Shrimp Risotto $188
Cheese Cake $88
我同mami都觉得Hawalian Pizzas 🍕 虽然味道都唔差但相对其他几款菜式就真系比较逊色啦 建议大家下次你唔使拣呢款都得可以试吓其他~~🤔
今次mami对于呢间餐厅都好满意 我地仲影左好多打卡相🤣加上服预员态度好好 用餐体验一流

Revisit: yessss💖💖
💰:$350pp