2019-11-10 576 浏览
<东涌算系食得下既冰室>住喺东涌全部深蓝 领展 翠华 一粥面 美心 等食肆 见到都反胃 , 喺冇乜选择既情况下去呢间民华 ,出面其实好多分店 但对上一次食已经系 几年前旺角。 唔讲佢有冇表达立场 我好欣赏佢全部职员都好有礼 ,通常有礼既茶餐厅冰室都唔会蓝得去边 大家明架la😂叫左佢叉烧煎蛋饭同常餐 味道唔错 👍🏻 🍴叉烧煎蛋饭 43 蚊🐷🍚饭既份量正常 热辣辣 饭粒硬度正常 个豉油个香甜 呢个加分 蛋都煎得几好 捞埋蛋汁既白饭好味🥚 叉烧份量都唔少 个口感几烟靭弹牙。 如果可以出面烧得㶶 d入面再肥美 d会更好🐷以冰室黎讲算系十分唔错 🍴常餐 46 蚊 冻饮加3 蚊👍🏻民华既常餐 朝早至晏昼系39 蚊。 之后就贵 d , 可以自己选择唔同配搭 , 蛋既份量好少🥚扣分 但佢既嫩滑度同蛋味唔错 肠仔冇乜特别 多士厚度唔错 够香脆 牛油味香 🍞呢个好味 蕃茄牛肉通粉 牛肉系滑牛 熟左少少有 d硬🐮 食得出佢个汤底冇乜落糖 纯蕃茄味比例多 d 🍅蕃茄味香浓 通粉就正常冇乜特别Score 平均分 <7/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻Present 外观:

<东涌算系食得下既冰室>

Present 外观:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 环境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性价比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服务:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#民华餐厅
东涌富东街6 号富东广场 地下21 号铺