小妹住东涌,,平时想叫外卖pizza 得两个选择,,,,,,,一系 pizza hut 一系 pizza & chicken,,,,,,,,,最近收到单张原来有一间新既外卖pizza店叫 Cheese Pizza,,,,,,,,,,但睇过meau,,,佢既o野食同pizza and chicken 系一样gaaaaa,,,,,,,,,,我估系同一个集团laaaaaaaa,,,,,,,,,,,,,今晚得我同细佬两个,,,又冇饭食,,,所以呢就试o下新o野laaaaa,,,,,,,,,,,一打去就有人听,,,叫o左"轻便套餐",,,,,,,,,,,,,,特色烧烤(普通批) + 咖哩鸡焗饭 + 两罐可乐 = $95详细既 meau 可以去 cheese pizza 既网页睇,,,,,,,,,,,,,,http://cheesepizza.com.hk/等o左大约一个钟就去o黎laaaaa,,,,,,,,,,,,,,开餐laaaa,,,试o左个咖哩鸡焗饭先,,,,,,,,,,,,,,上面有芝士gaaaaa,,,辣辣o地,,,接受到既辣度,,,,,,,,,,,,,鸡系用黑椒"叶"过,,,我细佬觉
鸡系用黑椒"叶"过,,,我细佬觉得好食过 pizza and chicken,,,我都觉得系呢!!!,,,,,,,,,,,,,
pizza 呢,,,一打开就见到好多芝士(我钟意呀!!!),,,,,,,,,,,,,,,
一咬落去仲系热gaaaa,,,平时食既pizza系茄汁底,,,,,,,,,,,,
呢个"特色烧烤"pizza系烧烤汁底,,,料就有洋葱,,青椒,,蘑菇,,猪肉同鸡肉,,,,,,,,,,,,,
味道都几夹,,,又唔会太"际",,,我同细佬每人食三件都食到,,,,,,,,,,,,,,
有机会既大家可以一试呢!!!,,,,,,,,,,,,
最紧要既系货钱一百蚊有找,,,抵食呢!!!,,,,,,,,,,,,,,,
咖哩鸡焗饭
特色烧烤(普通批)
2010-04-05
$47.5 (晚餐)
咖哩鸡焗饭
特色烧烤(普通批)