2016-10-11 372 浏览
夜晚收工 朋友话想去睇下手袋 所以去左东荟城行街 一行就行到 9 点 9 点打后要系东荟城揾野食选择唔多 今次就去左食依间 pizza express 入到去入面 环境都唔错 首先同朋友嗌左野饮先 依度嗌柠檬茶系可以无限 refills 柠茶既糖水系会公开另上 扺饮我嗌左个 cranberry & passion fruits 味道 okay 酸酸地朋友嗌左 玫瑰荔枝 朋友话一般 无咩特别之后到两款前菜 上面果个芝士既 餐单 张图依为好大旧 原来出黎系细细旧既姐 唔洗担心 而下面果个鸡肉凯萨沙律 味道唔错主菜我地就嗌左个 pizza 同埋两个 pastas Pizza 正常 都脆既 肉有 d 辣而两个 pasta 上面个海鲜蕃茄 pasta 好好味! 有惊喜 下面果个蟹肉 paste 味道有 d 单调 埋单位位 $140 整体黎讲都唔错

入到去入面 环境都唔错 首先同朋友嗌左野饮先
朋友嗌左 玫瑰荔枝 朋友话一般 无咩特别