2018-07-26 60 浏览
今日带咗林小姐去接爸爸文放工,隔离有间霸吗拉面,之前食过几次咖喇, 最深刻一定系佢地限时供应嘅 柠檬拉面,真系估唔到咁好味~ 今日经过又想去食,虽然冇柠檬,但竟然有儿童餐! 「以为」自己已经升呢嘅林小姐决定点返个,有相为证,佢自己话食,唔关我事咖! 专为小朋友而设嘅儿童餐,配有粟米粒和紫菜,仲有一杯橙汁,都几丰富! 2款面包括「子供炙烧豚肉汤拉面」同埋「子供酱焖鸡叉烧拉面」,前者系猪骨汤底,浓而不腻,豚肉淋而香口;后者系鸡汤拉面,味道淡但香,好啱细个BB 食。 仲有KITKAT送>> 即日至 8 月 12 日食儿童餐,仲有好多优惠>> [优惠1] 即日至 8 月 12 日期间食儿童餐, 即可得到蜡笔小新胶文件夹和可爱纸扇 [优惠2] 填写店内的游戏表格, 有机会获得《蜡笔小新剧场版:爆盛!功夫小新 拉面大乱斗》 电影换票证两张! *数量有限,送完即止。 惊喜位!次次都净系食拉面同饺子,今次我突然好想试雪糕, 有绿茶同黑芝麻2款口味,绿茶醇香有层次, 黑芝麻淡口但不失芝麻香,入口好清新,打破哂我对黑芝麻嘅概念, 仲要2款都配又大又圆,口感极饱满口嘅红豆, 你又点估到佢只系卖

最深刻一定系佢地限时供应嘅 柠檬拉面,真系估唔到咁好味~
今日经过又想去食,虽然冇柠檬,但竟然有儿童餐!

前者系猪骨汤底,浓而不腻,豚肉淋而香口;
后者系鸡汤拉面,味道淡但香,好啱细个BB 食。

仲有KITKAT送>>

即日至 8 月 12 日食儿童餐,仲有好多优惠>>

[优惠1]
即日至 8 月 12 日期间食儿童餐,
即可得到蜡笔小新胶文件夹和可爱纸扇

[优惠2]
填写店内的游戏表格,
有机会获得《蜡笔小新剧场版:爆盛!功夫小新 拉面大乱斗》
电影换票证两张!
*数量有限,送完即止。

惊喜位!次次都净系食拉面同饺子,今次我突然好想试雪糕,
有绿茶同黑芝麻2款口味,绿茶醇香有层次,
仲要2款都配又大又圆,口感极饱满口嘅红豆,
你又点估到佢只系卖$28呢?

林生次次都叫啤酒 ,林太次次都叫蜜瓜汽水 。。。
林小姐第一次有份一齐食

仲有林生最爱「辛辣炙烧豚肉味玉拉面」,
唔系一味死辣,好有层次咁话㖞~

饺子都系我每次必叫嘅,
因为我真心钟意佢100%日本Feel~~

2018-07-25