2014-04-12 8616 浏览
说好的呢间(满屋)都几旺场听我老死讲呢排好想食放题㖞,我本身谂住叫佢去食开个间但佢又扭计,话想试新野,佢就提议食满屋因为就到大家放工一齐过嚟食答车过嚟啱啱好不过成日想BOOK自己心水嚟食既时候都Full 晒呢次终于都BOOK到开心到笑我哋Book佐8点45分,8点35去到楼下见到职员话要排队,我同个老死见到条人龙至头O晒嘴起码有百几二百人,心念咁次有排等,好彩等佐20分钟终于上到去职员安排我地坐较中间位置,我就觉得都ok,地方唔太大,但可以望晒四方八面,满足八怪的我吖老死话希望下次坐到卡位,咁睇嚟我要叫多d Friend因为我地饿底关系,二话不说好心急系咁写野,职员都行得几快嚟收单,叫d野都叫做嚟齐晒,都无咩点漏放低食物都会轻手,唔会好似之前食果间,求其扔低食物选择种类都唔错,刺身都算新鲜同埋厚切,口感都算5错熟食方面都唔错,我自己就中意食烧鸡软骨同埋牛舌,都几香口同入味至于寿司手卷方面,我起码食到块紫菜系脆,唔系淋晒,d料都几足总括而言,呢间我应该会再番兜,希望佢keep住水准,再book到位嚟食!
说好的呢间(满屋)都几旺场
听我老死讲呢排好想食放题㖞,我本身谂住叫佢去食开个间
但佢又扭计,话想试新野,佢就提议食满屋
因为就到大家放工一齐过嚟食答车过嚟啱啱好

不过成日想BOOK自己心水嚟食既时候都Full 晒

呢次终于都BOOK到开心到笑

起码有百几二百人,
心念咁次有排等,好彩等佐20分钟终于上到去

吖老死话希望下次坐到卡位,咁睇嚟我要叫多d Friend
因为我地饿底关系,二话不说好心急系咁写野,
职员都行得几快嚟收单,叫d野都叫做嚟齐晒,都无咩点漏
放低食物都会轻手,唔会好似之前食果间,求其扔低
食物选择种类都唔错,刺身都算新鲜同埋厚切,口感都算5错

题外话/补充资料: 虽然系中间位,但都比较逼.如果地方再大些小会舒服好多
2014-04-05
用餐优惠