餐厅: 逸東軒
资讯:

餐厅: 逸東軒
资讯:

2022-06-10 694 浏览
📍逸东轩系成个月之前book 终于等到呢一日 好味程度系接近食每个𩠌都尖叫一下🤤💯以下系我既推介顺位👏第一位: 叉烧+烧腩仔😎- 无得弹 明显癫覆左我对叉烧既认知🤣- 叉烧 好腍 又种入口即化既感觉‼️🤤- 吞完后啲余韵仲系口腔到停留🤤- 烧腩仔既外皮好脆 好似食紧薯片咁👏😋- 送碗白饭就最好不过了第二位: 蟹肉节瓜㶶带子🦀- 带子好大粒❤️同埋好鲜甜 仲要好弹牙 物超所值- 蟹肉汁好够 入哂味第三位: 香芒糯米卷- 令我谂起长洲啲芒果糯米糍🥭- 啲芒果肉好厚好甜多汁- 糯米部分做得好细软 且唔会好厚 比例正好🥳其他野食eg 马拉榚 瑶柱蛋白炒饭 蟹肉生菜等 都味道系有质素保证既 但冇以上啲食物咁大惊喜🤣宜家叫正价野食仲有7折 好抵食!
📍逸东轩

第三位: 香芒糯米卷
- 令我谂起长洲啲芒果糯米糍🥭
- 啲芒果肉好厚好甜多汁
- 糯米部分做得好细软 且唔会好厚 比例正好🥳

宜家叫正价野食仲有7折 好抵食!

• 叉烧