2013-03-02
今(2-3-2013 Sat)同男友起身后食早餐,佢话o黎呢间,我o地入到o黎o岩o岩有卡位坐,坐低后男友要$28.00o既C餐,低脂高钙鲜奶麦皮配冰镇菠萝油或鲜油餐包,佢拣前者同加$2.00要冻奶茶.我要$28.00o既A餐,鲍鱼丝,火腿通粉配西煎双蛋同牛油方包,同样加$2.00要冻奶茶.好快,所有o野都到齐.我先食啖男友o既低脂高钙鲜奶麦皮,果然系难食,难食唔系因为佢o地做得唔好食,而系我自己唔钟意食鲜奶麦皮.之后我又先饮啖冻奶茶,好甜但有茶味,反而唔差.然后我正式开餐,通粉份量唔多唔少,但竟然好淡,好似只用滚水煮咁,而且唔热只系暖,明显系一早已经勺定等人叫.男友食佢o既冰镇菠萝油,但见到个菠萝包被压扁有啲灰,我又试食吓,幸好菠萝包重系暖暖地加返啲分.最后系我o既西煎双蛋同牛油方包,呢啲冇难度o既o野正常冇问题啦.服务:唔知系咪人少,亚姐冇帮我o地安排坐位同冇赶客,只系出o左去畀o左钱收银讲声多谢.咁至令人舒服啲o架嘛.上次食评: http://www.openrice.com/restaurant/commentdetail.htm?commentid=2261225
好快,所有o野都到齐.我先食啖男友o既低脂高钙鲜奶麦皮, 果然系难食,难食唔系因为佢o地做得唔好食,而系我自己唔钟意食鲜奶麦皮.
之后我又先饮啖冻奶茶, 好甜但有茶味,反而唔差.然后我正式开餐,通粉份量唔多唔少, 但竟然好淡,好似只用滚水煮咁,而且唔热只系暖,明显系一早已经勺定等人叫.
男友食佢o既冰镇菠萝油, 但见到个菠萝包被压扁有啲灰,我又试食吓,幸好菠萝包重系暖暖地加返啲分.
最后系我o既西煎双蛋同牛油方包, 呢啲冇难度o既o野正常冇问题啦.
服务: