2021-08-21 683 浏览
店舖门口细细,绝不起眼,但室内环境不错,有唔少kart位,真心觉得坐得几舒服。员工服务态度本来一般,无乜表情同埋好似要好快完成个叫餐程序咁,但当我同佢地讲冷气太大,佢地会帮忙调节,又几窝心的。重点始终系食物,我地叫左两个午餐,每个餐包一个前菜小食,一个主菜同埋一杯饮品,仲可以额外加钱去加一个小食,价钱大约60至80蚊左右,咁既价钱都几抵食。我地叫左: 小笼饱 (两件)、 蒜泥白肉、 蒲东小馆炒饭、 红油抄手捞面、追加鸡丝粉皮同埋锅贴(两件)可惜,厨师推介既蒲东小馆炒饭同红油抄手捞面系无味道既,红油抄手捞面得个辣,应该无落盐,好难食。锅贴个皮太厚又无肉汗,食左一啖就放底。蒜泥白肉,卖相话我知,同我食开既蒜泥白肉完全唔同,佢地既猪肉有啲似肉片炒河果啲猪肉,我未见过用呢个位既猪肉做蒜泥白肉,当然,蒜泥又太小,唉!小笼饱同埋鸡丝粉皮,算系比较稳阵啲既食物。洗手间要攞锁匙上一层,有啲麻烦,洗手间仲要好细同埋有啲污秽。
锅贴个皮太厚又无肉汗,食左一啖就放底。
小笼饱同埋鸡丝粉皮,算系比较稳阵啲既食物。