2024-03-10 108 浏览
同朋友约喺将军澳食饭又想食埋甜品,之前有试过屋子嘅出品觉得唔错,今次再试吓佢!😍泡菜豆腐豚肉锅 $98🌟唔知点解天气一冻就真系好想食呢啲铜物😭一年冇去韩国,最近想去韩国嘅心又加强了!唯有食住啲韩国食物顶下瘾🥹🌟第一啖味道好浓郁,甜甜辣辣,调味做得同韩国都几相似,入边嘅嫩豆腐好好食!(不过记得真系要拎出嚟摊冻啲),豚肉比想像中多!为咗呢啖汤可以食两碗饭🫣😍三文鱼子鳗鱼茶泡丼 $98🌟冇谂过三文鱼子嘅份量有咁多!摆落口果下真系鲜味大爆发🤣配埋茶泡丼呢个食法,比想像中夹!晚餐仲会包埋面豉汤、渍物同埋甜品,系几丰富!😍三文鱼子明太子玉子烧 晚餐加配价$42🌟同样三文鱼子嘅份量都有好多,感觉有少少盖过明太子嘅味道~不过连埋玉子烧一齐食一定系perfect match😍芝麻手羽 $50🌟新鲜热辣炸出嚟个皮真系外脆内嫩~入面仲好juicy~😍烤香蕉巧克力小松饼 $78🌟完全比呢个甜品惊艳了!佢嘅小松饼每一粒都系好重蛋香味,加埋焦糖香蕉🥺🥺唔该大家一定要试呢个小松饼!😍白玉焙茶戚风 $68🌟呢个之前已经有食过,味道照旧,白玉依然都系好烟韧~焙茶味都够浓郁,不错✅

😍泡菜豆腐豚肉锅 $98

😍三文鱼子鳗鱼茶泡丼 $98

晚餐仲会包埋面豉汤、渍物同埋甜品,系几丰富!

😍三文鱼子明太子玉子烧 晚餐加配价$42

😍芝麻手羽 $50

🌟新鲜热辣炸出嚟个皮真系外脆内嫩~入面仲好juicy~

😍烤香蕉巧克力小松饼 $78

😍白玉焙茶戚风 $68