2022-09-26
星期一Blue Monday心情唔靓😮💨工作又堆积如山!Lunch一定要同同事食餐好开心下😋舒压一下忧郁的星期一🤤食咩心情会开心?一定系Burger加汽水!最后豪迈地打个隔~~~谂起都心情畅快呀😆Double A5 "Miyazaki" Wagyu Burger $158BBQ Bacon A5 "Miyazaki" Wagyu Burger $158和牛汉堡果然够厚身够Juicy🍔煎香表层带啲脆口感觉😋有牛肉味而且一啲都唔韧口!面包超。级。松。脆!松脆程度好似食紧多士嘅口感!馅料基本有蕃茄同酸瓜刺激味蕾引起食欲🤤烟肉煎得香口但一啲都唔硬身!可以放心食用唔怕𠝹损上颚😋CappuccionLime Soda 哩两杯系Blue Money必点餐饮😋Cappuccion甜度适中!唔太甜而且有香浓咖啡味!最岩为闷闷不乐嘅星期一带来提神嘅动力💪🏻Lime Soda酸酸甜甜 醒脑开胃!咬口burger再啜啖青柠梳打!嗝~爽晒😋Cheese Ring $88我同同事都系芝士控🤤menu见到哩个芝士圈一定必叫🧀用Mozzarella Cheese圈再即叫即炸!热辣辣上碟但Mozzarella本身芝士
Cappuccion
Lime Soda
Cheese Ring $88
我同同事都系芝士控🤤menu见到哩个芝士圈一定必叫🧀用Mozzarella Cheese圈再即叫即炸!热辣辣上碟但Mozzarella本身芝士味较淡🤔所以铺面再淋上一层芝士😋增加“芝”感😍
食完哩个lunch所有忧愁眼睛、忧愁面孔、忧愁内心通通都抛弃晒喇😁果然食完Burger饮啖汽水先够爽!