2024-05-23
今日12点几走左入去食lunch 一入到去经理已经好快带到我埋位叫左泰式肉碎炒饭 冻柠茶 食物饮品都正常以为可以顺顺利利正正常常食完个lunch攞嘢食嚟嘅后生女仔楼面 首先一嘢撞落我张枱再放低食物我以为唔小心姐 好小事就由佢点知系我食紧嘅途中 系我后面经过间断性撞落我凳度2-3次 我都算 忍住可能迫中途 隔离枱食完野 佢执完台 仲要攞个meun 扫啲风落我张枱度 我仲食紧野 真系唔知佢扫咩啦点知就嚟食完差唔多 佢同另一个后生男仔楼面倾紧计 一野大力再撞落我张凳度仲要撞完我望佢 佢望我 系摆明知佢撞到我道歉sorry都无句就掉转头我真系著火真系忍唔住问个经理个女仔撞左我好多次 仲要扮唔知 系咪我得罪左佢 个女仔见我问经理态度180度转变无辜样话唔知 到最后走个女仔都系无同过我道歉 讲完仲系同紧个后生男仔讲紧话佢唔知 佢无辜咁 我想讲你咁大力一野撞落嚟你会唔知? 真系好攞命想讲楼面请岩人真系好紧要 pt或者ft都好因为个女仔 我成餐都食得好唔愉快
叫左泰式肉碎炒饭 冻柠茶 食物饮品都正常
以为可以顺顺利利正正常常食完个lunch