2017-09-06 347 浏览
其实未被某网媒卖广告之前都食过几次,见到广告即刻仆黎食多次先,我谂之后就会劲多人。未坐低就放低咗个番茄香草包俾埋橄榄油同意大利醋俾你点,面包好软。今次食咗个夜晚二人套餐包两个是日餐汤今日系薯蓉忌廉汤,食到啲粒粒嘅薯仔粒入口沙沙既感觉一个杂菜沙律,菜嘅种类都OK多份量相当大,汁唔系普通黑醋橄榄油汁仲沟左啲蜜糖甜甜地几开胃主菜牛扒同烤猪肋骨之间选左猪肋骨,估唔到都几大份至少有10条骨,猪肉都林烧得唔算干身,烧汁多包住肉保留到啲肉汁,配粗薯条但普通。同埋carbonara,佢唔用即食烟肉片粒粒,系成旧烟肉切粒,不过大粒左啲有啲硬,不过就香口好多。个汁浓食落唔漏啲细葱粒简直系神来之笔仲系happy hour就叫咗买一送一啤酒都几抵饮。周围都多左鬼佬饮酒吹水。是日埋单500,质素OK但系就有啲嘈,晏昼嚟就好hea啲。
香草蕃茄包

薯仔蓉忌廉汤
杂菜沙律
烤猪肋骨
carbonara
仲系happy hour就叫咗买一送一啤酒都几抵饮。
2017-09-05
香草蕃茄包