2018-09-25
[ 柚子控 | 抗拒唔到柚子既呼唤🤤]••我系柚子控,见亲有柚子味既野,我都会忍唔住投向柚子既怀抱🍊话时话,茶狼会唔会出柚子味限定呢🤤⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆🔹柠檬柚子炸鸡($175)令立立既柚子蜜淋上面,超吸引我😍仲有好多柚子丝,又唔算好甜,所以食落唔会好腻👍🏻炸鸡炸得好脆,入面啲肉又好嫩滑,我拣左无骨,啖啖肉🐔👅-🔹鱼串汤($98)系我坚持要叫,不过份量比较少🤔得2串,每串有2片正方形鱼糕🍢汤入面全部都系娃娃菜,味道都OK的,只系觉得份量少~-🔹芝士薯条拼芝士面包脆脆($65)呢个好好味😋每条薯条同面包脆脆都沾满大量芝士粉,再点埋芝士酱🧀好正好满足啊~最钟意系面包粒劲脆,食唔停口👍🏻-▫️我地每人叫左一杯野饮🍹我饮菊花蜜特饮($58)佢饮提子特饮($58)🍇其实系菊花蜜梳打,食完炸野,饮返杯菊花,感觉上可以清热气🤣-🔺我地头两年情人节都食炸鸡🍗我仲记得我地第二年情人节系去食Sodam Chicken❤️-
⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆
🔹柠檬柚子炸鸡($175)
炸鸡炸得好脆,入面啲肉又好嫩滑,我拣左无骨,啖啖肉🐔👅
🔹鱼串汤($98)
汤入面全部都系娃娃菜,味道都OK的,只系觉得份量少~
🔹芝士薯条拼芝士面包脆脆($65)
最钟意系面包粒劲脆,食唔停口👍🏻
▫️我地每人叫左一杯野饮🍹
我饮菊花蜜特饮($58)