有时返工中午食晏都想食好D。最近又俾我揾到一间唔错嘅越泰菜:)一出䢂门,已经见到有大大个抢眼招牌!一入到餐厅,感觉好光猛醒神。由于依度人流都算多,客人大多数都系上下层公司D同事饭脚,都有两三张枱可以足够容纳6-10人坐既位置,感觉都几热闹!而今次我同左五位同事上黎都好快就有位坐👍🏻我地主要食两款心水皇牌午饭🥣先要俾个赞服务员友善又细心!落完order不用十五分钟就已经送上面前!而且服务员仲好好人咁问我地够唔够饭?同事个个都话添加半碗饭😱依家好少可听到D餐厅主动问客人话添饭,无疑令我地对依间餐厅印象分都几高,同时依度嘅油饭真系好好食🤗食完大家都好满足🙂至于食物方面,推介以下两款俾大家:1)皇牌海南鸡油饭不可错过!今日D鸡肉好嫩滑,再点埋酸辣酱食起黎非常惹味,而清鸡汤本人觉得刚刚好中和返口腔𥚃的辛辣味😋开心😍啖啖肉~肉质嫩且肥瘦均匀,煮出来自然肉嫩又多汁!完全食到不是白切鸡之分别~鸡汤唔会太油或太浓味,健康人士最岩饮😃2)泰式猪脾饭都系好食之选猪脾肉质嫩滑又够「淋」,我平时会走皮食,但依个餐我连皮食都唔觉得肥腻~因为食材都算肥瘦均匀,而猪脾肉底就垫左少少芽菜~再加半只卤水蛋,配搭味道都ok

先要俾个赞
服务员友善又细心!

至于食物方面,推介以下两款俾大家:

皇牌海南鸡油饭
不可错过!
泰式海南鸡饭

鸡汤唔会太油或太浓味,健康人士最岩饮😃

都系好食之选

猪脾肉质嫩滑又够「淋」,我平时会走皮食,但依个餐我连皮食都唔觉得肥腻~因为食材都算肥瘦均匀,而猪脾肉底就垫左少少芽菜~再加半只卤水蛋,配搭味道都ok!

3)越式鸡扒饭
不错不失之选

如果食厌左之前果两款,亦都可以选择以下款式,我同事贪佢块鸡扒大大块又烧得够惹味,当然配埋油饭同酱汁味道同样好食👍🏻
越式鸡扒饭

整体食物同服务都好满意,相信我同同事们日后会继续帮衬:)
2018-10-10
泰式海南鸡饭