2024-05-31 158 浏览
今日同朋友又黎食薯仔屋 身为柴湾人既佢都话薯仔屋算系柴湾最好食既餐厅!水准同半年前一样keep到 (甚至仲好味左😋)-决定食好啲 同朋友一人一块扒叫左个铁板黑椒汁肉眼扒配薯菜 同 试试店员推荐话新出既板烧美国IBP谷饲西冷牛扒餐铁板黑椒汁肉眼扒上枱渣渣声 令人口水直流 配搭埋惹味既黑椒汁真系冇得输!另外板烧美国IBP谷饲西冷牛扒会系用铁板型式上菜 可以俾食客自行煎香同控制个生熟度 有啲似热石牛扒我落左蒜蓉 牛油 玫瑰盐一齐将牛扒煎香 煎到7成就岩岩好啦🥳西冷牛扒肉质肥美软嫩 油脂分布适中 非常JUICY !! 我仲贪玩煎左蒜蓉牛油 薯条tim呀另外仲叫左2杯特饮韩国柚子杂果梳打超大杯!大杯到俾佢吓亲 2个人share饮都可以香浓朱古力cream非常邪恶😈好浓朱古力味💓🍫当我地一心以为食完既时候 店员拎左个软雪糕俾我地原来板烧美国IBP谷饲西冷牛扒跟餐会有甜品🍦软雪糕好特别 有啲似忌廉沟鲜奶既味🤩好味-大家睇完戏不仿去薯仔屋电影餐厅食野 包你有惊喜 !!
水准同半年前一样keep到 (甚至仲好味左😋)
决定食好啲 同朋友一人一块扒
另外仲叫左2杯特饮
香浓朱古力cream非常邪恶😈好浓朱古力味💓🍫
当我地一心以为食完既时候 店员拎左个软雪糕俾我地
原来板烧美国IBP谷饲西冷牛扒跟餐会有甜品🍦
软雪糕好特别 有啲似忌廉沟鲜奶既味🤩好味
大家睇完戏不仿去薯仔屋电影餐厅食野 包你有惊喜 !!
铁板黑椒汁肉眼扒配薯菜
板烧美国IBP谷饲西冷牛扒
香浓朱古力+cream (跟餐)
韩国柚子杂果梳打 (跟餐)
2024-05-30
铁板黑椒汁肉眼扒配薯菜
板烧美国IBP谷饲西冷牛扒
香浓朱古力+cream (跟餐)
韩国柚子杂果梳打 (跟餐)
  • 韩国柚子杂果梳打
  • 香浓朱古力+cream