2023-05-01
我最近去了柴湾的Jo Cafe,这里的环境非常舒适,有一种家的感觉,让人感到放松。菜单上的选择也很丰富,包括早餐、餐包、沙律、意粉等等,还有一些特别的饮品和甜点。我行入去时,店员好热情地迎接我,带我去到我哋嘅座位。我拣咗佢哋嘅招牌菜之一嘅西冷牛排,呢道菜嘅味道好好,肉质鲜嫩多汁,配上浓郁嘅黑椒酱汁,啱啱啱啱啱,令我停唔住口。仲有,佢哋嘅蒜蓉包都好好食,外皮酥脆,内里柔软,好好味。试埋新鲜沙律,呢道沙律嘅食材好新鲜,配上蜜糖芥末酱汁,味道好爽口,令我感到好清爽。提拉米苏,味道好浓郁,份量都好够,好啱同朋友分享嘅。呢间餐厅嘅菜品味道好好,价格都比其他西餐厅实惠啲,令我感到好满意。店员嘅服务都好好,令我感到好舒服。如果你系柴湾附近,我好推荐你嚟呢间餐厅食饭,享受舒适嘅用餐体验,价格也不算太贵。而且这里的环境非常舒适,是一个放松和享受美食的好地方。如果你在柴湾附近,不妨来这里试试。
我行入去时,店员好热情地迎接我,带我去到我哋嘅座位。
提拉米苏,味道好浓郁,份量都好够,好啱同朋友分享嘅。