2023-01-07 273 浏览
筲箕湾2022年尾最伏泡芙 最近继续扫筲箕湾区 发掘下有冇咩平民野食 每间店都试下 买左个栗子泡芙$15 点知年尾中伏 咬开得最表面果少少有有栗子 大大大半都系cream 人与人之间既信任呢?🥲sad .老实讲价钱唔贵 味道ok啦但同想像中好大出入 失望唯一值得开心嘅系 佢cream真系好多😅.#hkfunfoodrecord穷游香港#hkfunfoodrecord_筲箕湾#hkfunfoodrecord以身试伏.#麦堡面包西饼 (筲箕湾)地址:筲箕湾筲箕湾道352-354号利发楼地下.⭐️评分:味道:2.5/5环境:-/5服务:-/5抵食:2.5/5.钟意睇野食既朋友仔 记住帮手like分享 同揿埋右上钟仔超感谢 你既支持🙏🏻一齐见证 我脂肪既成长.#饮食 #美食 #优惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #吃货 #食评 #增肥 #揾食 #食好西 #相机食先 #香港美食 #筲箕湾美食 #面包店 #面包 #泡芙
老实讲价钱唔贵 味道ok啦
但同想像中好大出入 失望
唯一值得开心嘅系 佢cream真系好多😅
#hkfunfoodrecord穷游香港
#hkfunfoodrecord_筲箕湾
#hkfunfoodrecord以身试伏
#麦堡面包西饼 (筲箕湾)
地址:筲箕湾筲箕湾道352-354号利发楼地下
⭐️评分: